Zaštita kože zagarantovana

Sapun Nim i KurkumaHimalaya Sapun Neem i Kurkuma u sebi sadrži blagotovrne prirodne sastojke kombinovane tako da vašoj koži obezbede celodnevnu maksimalnu zaštitu.

Ekstrakt nima, limuna i kurkume, koji poseduju antibakterijska i antigljivična svojstva, štite vašu kožu od štetnih spoljašnjih uticaja.

  • Ulje Neem-a i lišće Neem-a su veoma efikasni sastojci u nezi kože. Ulje pruža olakšanje suvoj koži koja je sklona perutanju, smanjuje svrab, crvenilo i iritaciju. Takođe popravlja generalno stanje i otpornost kože, boreći se protiv akni i nepravilnosti na koži.
  • Limun poseduje antibakterijska, adstrigentna i regenerativna svojstva. Osvežava kožu i izjednačava ten. Ima umirujući i relaksirajući efekat, efikasan je dezodorans, sredstvo za čišćenje, uklanja neravnine i nečistoće, ostavljajući vašu kožu čvrstom, glatkom i svežom.
  • Kurkuma poseduje snažna anti-inflamatorna svojstva, koja nežno umiruju i omekšavaju kožu. Ova biljka pomaže u izjednačavanju tena, omogućava koži da zadrži prirodnu elastičnost i čvrstinu.