Kontroliše lučenje sebuma, dubinski čisti pore, uklanja akne

clarina_anti_acne_face_maskDejstvo:

Efektivno čisti kožu:
Clarina maska za lice protiv akni i bubuljica čisti začepljene pore. Sadrži prirodnu formu salicilne kiseline koja svojim keratolitičkim svojstvima vrši blagi piling kože, a komedolitičkim dejstvom otvara začepljene pore.

Zadržava prirodnu hidrtantnost kože: Maska čuva prirodnu vlažnost kože, ne izaziva iritaciju i poboljšava generalno stanje kože.
Smiruje upalne procese na koži: Svojim antioksidativnim svojstvima inhibira oslobađanje slobodnih radikala u koži koji izazivaju oštećenja. Time se smanjuje zapaljenje na koži i sprečava formiranje ožiljaka.

Primena:
•    Acne vulgaris

Glavni sastojci:

Aloe Vera (Aloe vera): Biljka poznata po svojim umirujućim svojstvima, ubrzava zarastanje rana. Korisna je i kod ujeda insekata, alergija i osipa na koži. Kada se nanese na kožu, svojim antiseptičnim, adstrigentnim i antimikotičnim svojstvima ublažava svrab i iritaciju kože.

Indijska Vrba (Salix tetrasperma): Uklanja nečistoću sa površine kože i otvara začepljene pore.

Kurkuma (Curcuma longa): Poseduje snažno protivupalno dejstvo, koje smiruje kožu. Izjednačava ten i boju kože, pa se često koristi u proizvodima za negu lica. Zadržava elastičnost i čvrstinu kože.

Uputsvo za upotrebu:
Na prethodno očišćeno lice nanesite odgovarajuću količinu maske tako da je ravnomerno rasporedite po licu i vratu, izbegavajući predeo oko očiju i usana. Ostavite da se osuši 10-15 minuta, a zatim masku uklonite vlažnom vatom ili sunđerom. Umijte se hladnom vodom. Masku koristite jednom ili dva puta nedeljno.

Neželjena dejstva: Nisu zabeležena

Pakovanje: 75ml