Čisti kožu, kontroliše akne

clarina_anti_acne_face_wash_gelDejstvo:

Kontroliše akne:
Clarina gel za umivanje poseduje antiinflamatorna, keratolitička, antioksidativna i antibakterisjka svojstva, koja deluju sinergično u kontroli akni. Eliminiše patogenu bakteriju koja je glavni uzročnik akni Propionibacterium acnes sp. i sprečava prekomerno lučenje sebuma.

Ubrzava zarastanje rana: Gel ubrzava proces zarastanja oštećene kože, rana, lezija i ožiljaka.

Primena:

  • Acne vulgaris

Glavni sastojci:

Nim:Posebno je efikasan za poremećaje na koži kao što su ekcem i manje infekcije kože. Niim efikasno eliminiše bakterije koje izazivaju akne.

Aloe Vera: Biljka poznata po svojim umirujućim svojstvima, ubrzava zarastanje rana. Korisna je i kod ujeda insekata, alergija i osipa na koži. Kada se nanese na kožu, svojim antiseptičnim, adstrigentnim i antimikotičnim svojstvima ublažava svrab i iritaciju kože.

Kurkuma: Poseduje snažno protivupalno dejstvo, koje smiruje kožu. Izjednačava ten i boju kože, pa se često koristi u proizvodima za negu lica. Zadržava elastičnost i čvrstinu kože.

Uputstvo za upotrebu:Umijte se vodom, istisnite malu količinu gela i nežno utrljajte u kožu kružnim pokretima. Isperite lice vodom i osušite peškirom. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Neželjena dejstva: Nisu zabeležena

Pakovanje: 60ml